Inredningsplanering
Inredningsplanering utgår alltid från kundens önskemål. Fungerande och ändamålsenliga lokaler skapar välbefinnande, styr verksamheten och möjliggör spontana möten. Vår planering styrs av skräddarsydda lösningar som präglas av ansvar och hållbarhet. I våra objekt kompletterar inredning och arkitektur varandra på ett sätt där resultatet är mer än summan av delarna.
-
Konceptdesign
-
Rumslig design
-
Arbetsmiljöutveckling och planering
-
Användarorienterad design
-
Tjänstedesign
-
Informationsdesign

Konceptdesign
Vi designar kundorienterade koncept med hjälp av designmetoder. Konceptdesign är kreativ planering där konceptet används för att definiera riktlinjer för verksamheten.
Kunden är alltid utgångspunkten när vi utformar konceptet. Beställarens förväntningar, verksamhet, värderingar och mål styr vår planering. Även om koncept och konceptverkstäder ibland kan tyckas vara svävande, är resultaten alltid konkreta, kundorienterade och illustrerande.


Rumslig design
Våra inredningsarkitekter gestaltar spektakulära utrymmen där användarnas önskemål och behov står i fokus. Välfungerande utrymmen är lämpliga, inspirerande och funktionella för sina användare. Rumslig design inkluderar inredningsplanering och projektledning, möbel- och belysningsdesign samt planering av färg- och ytmaterial.
Vår gestaltning bygger starkt på hållbara värden som ekologi, etik, estetik och ergonomi. Det bästa resultatet av rumslig design är en vacker och bekväm helhet, och en lösning som är hållbar för användaren, miljön och klimatet.
Materials that offer low environmental impact
Arbetsmiljöutveckling och planering
Funktionella arbetsmiljöer ökar trivseln, produktiviteten, innovationsförmågan, stöder företagets varumärke och förmedlar företagets vision. Arbetsmetoder, arbetsmiljöer och arbetstrender förändras ständigt.
Det finns olika bra arbetsmiljöer och det viktigaste är att utveckla och designa lösningar som passar för kundens verksamhet och värderingar och som håller länge. I en föränderlig värld går inte smidighet, flexibilitet och hållbarhet ur mode.


Användarorienterad design
I en användarorienterad design, User-Centered Design (UCD), fördjupar vi oss i kundens önskemål, verksamhet, preferenser och framtidsvisioner. Användarperspektivet är en viktig utgångspunkt för designen och en infallsvinkel som är ständigt med genom hela projektet, från första skiss till ibruktagningen.
Stadierna i användarorienterad design är att förstå och definiera miljön, lära känna användarens krav, ta fram designlösningar och utvärdera lösningarna tillsammans med kunden.
Tjänstedesign
Tjänstedesign, eller Service design som det också kallas, besvarar frågan om vad, varför och hur. I tjänstedesign behöver målen inte vara helt klara och tydliga i början, men genom planering, samarbete och optimering går vi mot projektet, dess planering och genomförande.
Tjänstedesignens uppgift är att fastställa definitioner, värden och mål för projektet så att projektet framskrider smidigt enligt önskad tidtabell och budget.
Syftet med tjänstedesign är främst att skapa värde. Värde för kunden, projektet och slutligen användaren.


Informationsdesign
Illustrativa, tydliga och informativa skyltar är en del av den byggda miljön. Funktionella skyltar skapar ett färdigställt utseende för miljöer och utrymmen, gör utrymmen säkra, främjar tillgänglighet och ökar användbarheten.
Informationsdesign är grafisk design som utgår ifrån platsens användningsändamål, olika användargrupper och dess funktioner. Utgående ifrån designmålen kan informationsskyltningen vara allt ifrån kraftfulla rumsliga element till subtila instruktioner. I planeringen tar vi alltid hänsyn till implementering, uppdatering och underhåll av systemet.
Våra kunder
