1.8.2023

GeneCity

Sigge suunnittelee uuden lääketehtaan biologisten lääkkeiden sopimuskehitykseen ja -valmistukseen erikoistuneelle Biovian Oy:lle. Turun Itäharjulle rakentuvaan tehtaaseen sijoittuu Biovianin tuotantolaitos sekä toimistotiloja. Suunnittelu toteutetaan LEED-ympäristösertifikaatin korkeimman Platina-tason mukaan, joka arvioi kattavasti kestävän kehityksen ratkaisuja rakentamisessa.

Uusi lääketehdas sijoittuu suunnittelemamme InfraCityn jatkoksi ja jatkaa niiden selkeää arkkitehtonista muotokieltä. GeneCityn rakentaminen ja on osa Itäharjun kehittymistä osaksi Kupittaan alueen Tiedepuistoa ja toimii hienona maamerkkinä kaupunkiin saavuttaessa. Rakennusta kannattelee massiivisen V-pilarit ja julkisivut ovat kestävää ja kaunista kolmiulotteista keraamista laattaa.

Rakennuksen tilaaja on Turun Teknologiakiinteistöt Oy ja rakentaja Rakennustoimisto Lundén. Hankeen laajuus on 6300 neliötä ja sen on määrä valmistua vuoden 2024 lopussa.

Share