19.6.2023

Elsanrannan villat ovat valmistuneet Sahanlahdelle Saimaan rannalle

Sahanlahden Lotjanniemeen valmistui keskikesän kynnyksellä viiden paritalon kokonaisuus, joissa on yhteensä 10 upeaa loma-asuntoa.

Lotjanniemen kaunis luonto on haluttu säilyttää mahdollisimman koskemattomana, jättäen alueen kalliot, varvut ja männyt somistamaan aluetta luonnollisella ja kestävällä tavalla.
Maasto niemessä on elävää kunttaa. Villoille kuljetaan puusiltoja pitkin, rasittaen näin luontoa mahdollisimman vähän.

Villojen suunnittelussa vastuullisuus on huomioitu jokaisessa yksityiskohdassa. Clt-villat ovat rakennettu tehdasolosuhteissa Suomessa kokonaan suomalaisista materiaaleista. Villojen energiakulutukseen, jätteiden kierrätykseen, huoltoon ja käyttöön on valittu vain kestäviä ratkaisuja. Rakennusten lämmitysmuoto on maalämpö ja sähkö tuotetaan jatkossa omassa aurinkovoimalassa.

Elsanranta on poikkeuksellisen upea resortti Saimaan rannalla. Saimaan järviluonto on monimuotoisuudessaan täysin omalaatuinen. Elsanranta mahdollistaa tästä upeasta luonnosta ja maisemista nauttimisen kestävästi ja vastuullisesti.

elsanranta.fi

sahanlahtiresort.fi/elsanranta-villa

Share