6.2.2023

Korkealuokkaista asuntoarkkitehtuuria Hietalahdenrannassa

Uusi suunnittelukohteemme Hietalahdenranta 13:n toimistorakennus konvertoidaan viihtyisiksi asunnoiksi. Status Artis edustaa korkealuokkaista asuntoarkkitehtuuria meren äärellä Helsingissä.

Alun perin 1950-luvulla rakennetun talon vanha julkisivu jäi väritykseltään vanhoista kivitalonaapureistaan irralliseksi. Uuden julkisivun rytmi istuu paremmin viereisiin rakennuksiin. Talon sijainti Hietalahdenrannalla satavuotiaiden jugend-talojen välissä antaa alueelle historiallista arvokkuutta. Osin säilytetyt ja kunnostetut alkuperäiset 50-lukulaiset yksityiskohdat tuovat persoonallisuutta rakennuksen porrasauloihin. Samalla ne viestivät rakennuksen historiasta sen ollessa Yhtyneiden Kuvalehtien toimitalona.

Status Artis tarjoaa monipuolisia asuntopohjia ja isoimmat asunnot edustavat urbaania loft-henkeä. Sisustussuunnittelua yhdistävät kokonaisuuksien harmonisuus, korkea laatutaso sekä aikaa kestävät materiaalit.

Lisätietoa kohteesta statusartis.fi

Share