9.9.2022

Porin uusi torirakennus sai Porin Vuoden keskustateko -palkinnon!

Porin uusi torirakennus sai Porin Vuoden keskustateko -palkinnon. “Uusi torirakennus on arkkitehtonisesti onnistunut rakennus, joka on omalta osaltaan toiminut Porin kauppatorin uusien suunnitelmien katalyyttinä. Perinteinen porilainen kritiikkikin on ollut vaimeaa, eli ilmeisesti hiljaisuus on tässä kohtaa myönteisen vastaanoton merkki”, Porikortteleiden hallituksen puheenjohtaja, Porin kaupungin kasvupalvelut- ja kaupunkisuunnitteluyksikön vs. päällikkö Janne Vartia lausuu palkintotiedotteessa.

Lisää tietoa Satakunnan Viikko julkaisusta.

//

An urban development prize for Pori Pavilion. The jury praised the architectural language of the new market square building as very successful and fitting in the environment.

Share