15.6.2022

Tuulensuunkatu 27

Asukkaat ovat muuttaneet Naantalin Tuulensuunkadulle.
Tuulensuunkatu 27 on TA:n tämän kesän Naantalin Asuntomessujen oheiskohde.

Moderni ja energiatehokas kohteemme sijaitsee aivan Naantalin keskustan sydämessä. Hankkeen energiatehokkuuteen on kiinnitetty erityistä huomioita. Rakennukseen on asennettu aurinkopaneelit, Leanheat-lämmönsäätöjärjestelmä ja asuntokohtaiset energian kulutusseurantamittarit. Rakennuksen energialuokka on A. Julkisivun puuverhoilu on tehty lehtikuusesta.

Asunnot sijoittuvat toisesta kerroksesta ylöspäin. Pohjakerroksessa on liiketilaa, jätehuone, ulkoiluvälinevarastot sekä irtaimistovarastot. Talon ylimmässä kerroksessa on upeat saunatilat, josta pääsee vilvoittelemaan katetulle terassille. Saunatuvan yhteydessä on asukkaille yhteiskäyttöön tarkoitettu kasvihuone.

Asukkaiden käytössä on vihreä ja vehreä oma piha ensimmäisen kerroksen katolla, jonne on käynti porrashuoneesta. Pihakannella on istutuksia, viljelylaatikoita, oleskelu- ja ruokailuryhmiä. Myös rakennuksen vieressä on mainiot ulkoilufasiliteetit kaiken ikäisille, kun Asemapäällikön puisto valmistuu talon ympärille.

Asuntomessut Naantalissa 15.7-14.8.22 www.asuntomessut.fi

//

Our new apartment building in the heart of Naantali, Finland.

Share