4.2.2022

Nimitysuutisia

Rakennusinsinööri, osakas Hannu Mäenpää aloittaa Sigge Arkkitehdit Oy:n toimistopäällikkönä 28.2.2022 alkaen Juha Kuokkasen siirtyessä toisiin tehtäviin. Kehityspäällikkö Aino Koivunen vastaa jatkossakin Tietomalli liiketoiminnasta. Tämän  lisäksi hän vastaa jatkossa myös toimiston IT-järjestelmistä. Hallintosihteeri Hanna-Leena Ketonen toimii jatkossa taloushallinnon controllerina.

//

Appointment News

Hannu Mäenpää, Construction Engineer and Partner, will start as Sigge Architect’s Office Manager on February 28, 2022, when Juha Kuokkanen will move on to new challenges. Development Manager Aino Koivunen will continue to be responsible for the BIM processes. In addition to this, she will also be responsible for the office’s IT systems. Hanna-Leena Ketonen, Administrative Secretary, will start as a financial controller.

photo: Vesa Loikas / SIGGE Oy

Share